Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Kor i Odense

Udfordrende og berigende, både musikalsk og socialt

Kor sang - Sang og fællesskab

Når man synger i et kor, kan man forvente samhørighed på et helt andet plan, end når man synger alene eller i et band. Her er sammenholdet super vigtigt for udfaldet, så et godt humør og evnen til at kunne arbejde sammen med andre, er en nødvendighed. 

Bliv udfordret på flere planer - Kor i Odense

Ved at tilmelde sig på et hold med kor i Odense, kan vi garantere udfordringer på det musikalske, personlige og sociale plan, ved siden af muligheden for at være med til at udfordre andre kormedlemmer. Korsang er i det hele taget en udfordring i sig selv. Her er det ikke kun et krav at man skal kunne synge sammen - her giver man mere ved at kunne supplere hinanden og hinandens stemmer.  

Man skal bestemt heller ikke være bange for ikke at kunne følge med. Vi har hold til de forskellige niveauer, så du kan starte til kor i Odense, uanset om du starter som begynder eller som øvet. 

 

 

Der findes et kor til alle

 Hos 1748 tilbyder vi hold, der taler til alles musiksmag. Vores repetoire indeholder alt lige fra højskolesange og gode gamle klassikere til nye og velkendte popsange. Du vil med garanti finde et hold, der passer lige netop din smag - og du får lov til at dele oplevelsen med andre, der deler dine musikinteresser.

Værdifuld korundervisning 

Nedenfor ses en oversigt over alle kurserne samt alle musikunderviserne. Ved at trykke på hvert enkelt hold kan du læse mere om underviseren og hvad der tilbydes på det valgte hold. Den første lektion vil altid handle om, at underviseren får overblik over elevernes niveauer samt forventningerne.

Skulle du sidde tilbage med nogle spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os. Du finder kontaktoplysninger på underviserne under hvert hold, eller du kan ringe til musikskolen 1748 på tlf: 63 14 17 48