Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Strygerundervisning i Odense

En symfoni er en følelse i sig selv

Traditioner for strygere

Strygere, også kaldet strengeinstrumenter, er en fællesbetegnelse  der indeholder: violin, bratsch, cello og kontrabas. Disse instrumenter finder man oftest i et symfoniorkester, men strygeinstrumenter har også en lang tradition i folkemusik og i Jazz og det er de genre du kan arbejde med på 1748.

Violin undervisning

Vi tilbyder bl.a. violin undervisning. Så hvis du har lyst til at lære at spille violin, så tilmeld dig i dag. Vi tilbyder engageret og professionel violin undervisning, der kan udvikle dit niveau - Både for nybegyndere og øvede!

Cello undervisning

Udover vores undervisning i violin, bratsch og kontrabas, tilbyder vi også undervisning i cello. Så hvis du ønsker at prøve kræfter med cello undervisning, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Lær alt det nødvendige

Til vores strygerundervisning i Odense, kan du forvente at lære alt det grundlæggende (og måske lidt mere), der er nødvendigt at kende til og kunne, når man spiller på et strygerinstrument. Du vil blandt andet lære en del om nodelæsning, bue, generelle teknikker - og det er alt sammen med udgangspunkt i dit niveau. 

Kom godt igang!

Nedenfor ses en oversigt med de repræsentative kurser samt musikunderviserne. Ved at trykke på et hold, kan du læse mere om underviseren og hvad der tilbydes på det valgte hold. Den første lektion vil altid handle om, at underviseren får overblik over elevernes niveauer samt forventningerne.

Hvis du er under 15 år tilbyder vi også undervisning til dig, men du kan desværre ikke deltage med tilskud fra folkeoplysningsloven - derfor koster det lidt mere. Skulle du sidde tilbage med nogle spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os. Du finder kontaktoplysninger på underviserne under hvert hold, eller du kan ringe til musikskolen på tlf: 63 14 17 48