Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Guitarundervisning i Odense

Det uundværlige instrument

Bliv en fabelagtig guitarist 

Er der en Eric Clapton gemt inde bag facaden, der bare mangler at blive tricket? Eller ønsker du at forbedre dit guitarspil generelt? Så grib drømmen og gør den virkelig sammen med 1748. Her kan du være en del af vores musikundervisning, uanset hvilket niveau du er på.

Guitar er et af de mest populære musikinstrumenter. Alle kan blive gode til at styre dette instrument, så længe man har en smule tålmodighed. Det som er så smukt ved at kunne spille musik er, at du kommer til at lære et nyt sprog som indeholder en masse akkorder og skalaer, derudover får du også mulighed for at udvide dit musikalske netværk.

Lær at spille guitar

Der er et kæmpe udvalg af både guitarer og genrer. Tilmelder du dig guitarundervisning hos 1748, får du mulighed, for at låne en guitar hos 1748. Vi anbefaler dog, at du har din egen guitar med til undervisningen, så du har mulighed for at øve derhjemme, efter lektionerne. 

Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid kontakte os ved at ringe til 63 14 17 48 eller sende en mail. Husk, det er aldrig for tidligt eller for sent at komme i gang!

Fastlagte timer med fleksible undervisere

Underviserne hos 1748 er dygtige og erfarne. Underviserne vil alle tage udgangspunkt i dine ønsker samt færdigheder. Det er væsentligt, at en god musikunderviser kan hjælpe eleven godt på vej, og ikke mindst motivere og inspirere eleven, til at blive dygtigere.

På hjemmesiden kan du se en oversigt over alle kurserne samt alle underviserne, og læse mere om hver enkelt af dem. Den første lektion vil altid handle om, at underviseren får overblik over elevens niveau samt forventninger. Til de mere øvede elever, vil første lektion mere være en afstemning af forventninger, til hvilken retning undervisning skal bevæge sig i. Ellers er det bare Rock On!

Hvis du er under 15 år tilbyder vi også undervisning til dig, men du kan desværre ikke deltage med tilskud fra folkeoplysningsloven - derfor koster det lidt mere.

Guitarundervisning på dit niveau

Hos 1748 får du guitarundervisning der er tilpasset dine behov og niveau. Vi har et stort udvalg af genrer, så du kan lære at spille lige nøjagtigt den genre du ønsker. Vores dygtige undervisere står klar til at lære dig at spille guitar! Hvis du aldrig har spillet guitar før, tager vores undervisere hånd om det. Vi lærer dig hvordan du sidder med guitaren, hvordan er den opbygget, hvordan guitaren stemmes, hvordan du skal placere dine fingre, hvad akkorderne hedder og meget mere.