Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Basundervisning i Odense

Hvis musikken er et hus, er bassen fundamentet

Det uundværlige instrument

Der findes ikke et (godt) band uden en bas, og så er det sagt. Bassen er et nødvendigt instrument i ethvert band, uanset genren. Det er nemlig bassens opgave at underbygge klangen og grundrytmen, ved at spille lange toner og give de tunge slag.

Basundervisning i Odense

Bliv ikke begrænset af genre 

Det er muligt at spille bas i alle musikgenre, lige fra folkemusik og fusionsjazz til pop og metal rock. Du kan derfor også vælge at arbejde med lige den genre du ønsker, når du starter på din basundervisning i Odense. Når det er fastlagt, vil du blive lært op i de forskellige akkorder og hvordan du bedst supplerer andre instrumenter. Du vil samtidig lære at forstå dig på rytme, og hvad der skaber en god lyd.

Basunderviseren vil derudover guide dig igennem de rigtige teknikker og lære dig det nødvendige om becifringer, grooves, og hvad du ellers skulle interessere dig for. Der vil naturligvis blive taget udgangspunkt i dit niveau, og det er også en mulighed at kunne komme til at spille med andre. 

 

 

Er du blevet nysgerrig? - Lær at spille bas!

Nedenfor kan du se en oversigt over kurserne samt de tilhørende undervisere, hvor du kan læse mere om hver enkelt hold. Den første lektion vil altid handle om, at basunderviseren får overblik over elevens niveau samt forventninger. Til de mere øvede elever, vil første lektion mere være en afstemning af forventninger, til hvilken retning musikundervisningen skal bevæge sig i. 

Hvis du er under 15 år tilbyder vi også undervisning til dig, men du kan desværre ikke deltage med tilskud fra folkeoplysningsloven - derfor koster det lidt mere. 

Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid kontakte os ved at ringe til 63 14 17 48 eller sende en mail. Husk, det er aldrig for tidligt eller for sent at komme i gang!