Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Blæserundervisning i Odense

Musikken er prikken over livet

Blæserinstrumenter i lange baner

Det kræver en utrolig koncentration og engagement at spille på blæsere, og der er ingen tvivl om, at det er svært - men det er ikke noget, man ikke kan lære. Ved at tilmelde dig et af vores hold, lærer du alt om blæseteknik, korrekt vejrtrækning og greb. Derudover får du mulighed for at kunne udtrykke dig sig musikalsk og udvikle dig personligt. Vi tilbyder undervisning til alle niveauer, så det handler bare om at komme igang! Hvis du er under 15 år tilbyder vi også undervisning til dig, men du kan desværre ikke deltage med tilskud fra folkeoplysningsloven - derfor koster det lidt mere.

Saxofonundervisning i Odense

Saxofonen er en del af træblæserfamilien, men bliver i dag fremstillet i messing. Instrumentet har sin helt egen klang, og klarer sig endda super fint som et soloinstrument. Du kan bruge saxofonen i flere forskellige musikgenre, men den er mest velkendt inden for jazz verdenen. Jam away!

Tværfløjteundervisning i Odense

Tværfløjten er, ligesom saxofonen, en del af træblæserfamilien. Instrumentet kan findes i mange forskellige musikgenre, og er et meget populært instrument at begynde med. Der er samtidig gode sammenspils muligheder med tværfløjten.

 

Klarinetundervisning i Odense

Klarinetten er bedst kendt for at være den lange sorte fløjte. Instrumentet, er som de førnævnte, også en del af træblæserfamilien. Instrumentet kan bruges i mange musikgenre, men bruges særligt meget folkemusik, i jazz- og swingmusik. Er du klar til at blive en klarinettist?

Trompetundervisning i Odense

Trompeten hører til det man kalder messingblæserfamilien. Instrumentet kan kendes på sin klare og kraftige lyd. Trompeten optræder i mange musikstilarter og er kendt for at tilføje energi til melodien. Men husk at fylde lungerne godt op, for det kræver en del luft at spille trompet.

Du kan læse meget mere om holdende og de forskellige undervisere i listen nedenfor. Du kan være sikker på at finde en kompetent underviser, der er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål og ikke mindst garantere en god forståelse for musikken. Skulle du have nogle spørgsmål, kan du finde kontaktoplysninger på hver enkel musikunderviser under hvert hold, eller du kan kontakte musikskolen 1748  ved at ringe på tlf: 63 14 17 48