Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Dirigent

Thomas Buchreitz Jeg er uddannet i musik og bevægelse på det Jydske Musikkonservatorium i Århus 2007/2009 (D-RMB). Er også uddannet som lærer m. musik som speciale.

 Har modtaget både rytmisk og klassisk undervisning i trompet, http://1748.dk/kurser/blaesere ved bl.a. Jakob Buchanan og Kristian Steenstrup, og elsker at spille al slags musik.

 Til daglig underviser jeg på Fåborg-Midtfyn og Langelands Musikskoler i bl.a. trompet, ungdomsbigband og “Blæseklasser”.

 Har spillet med en masse bands, og optrådt på festivaller og spillesteder landet over. Jeg spiller mest jazz, men også al muligt andet. Spiller ofte i kirker til højtider. Igennem en hel del år har jeg også været dirigent for “Basic Bigband” der nu er hjemmehørende i Svendborg.

 Jeg har faktisk også lidt saltvand i blodet, og har i mine helt unge dage bygget både, og sejlet på de store have.

 At spille i bigband, synes jeg, er en fantastisk oplevelse. Her får man virkelig mulighed for at udfordre sig selv på mange områder. Sammen med en masse andre musikere, får man chancen for at dyrke samspillet, og prøve sig selv af i mange genrer.

 Jeg ser det som min fornemste opgave som dirigent, at alle i orkestret, bliver udfordret på det niveau man er på, og føler sig som en del af helheden. Samtidig er der igennem improvisationer, masser af plads til individuel udfoldelse.

Billede af Thomas Buchreitz
Thomas Buchreitz
Dirigent 24 40 96 85
Kategori Hold nr Hold navn Ugedag Start dato Slut dato Pris
Band, teori, sangskriver, computer oa... 19EBB1748 Big-Band 17:48 Søndag 25-08-2019 03-12-2019 Ikke oplyst