Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Thomas Buchreitz

Vil du gerne udfordre dig selv som dirigent sammen med andre passionerede musikere – Så læs mere her om Thomas’ undervisning:

Thomas er uddannet i musik og bevægelse på det Jyske Musikkonservatorium i Århus 2007/2009 (D-RMB) og er desuden også uddannet lærer m. musik som speciale.

Han har modtaget både rytmisk og klassisk undervisning i trompet (http://1748.dk/kurser/blaesere) ved bl.a.  Jakob Buchanan og Kristian Steenstrup, og elsker at spille al slags musik.

Til daglig underviser han på Fåborg-Midtfyn og Langelands Musikskoler i bl.a. trompet, ungdomsbigband og “Blæseklasser”.

Han har spillet med i en masse bands, og optrådt på festivaller og spillesteder landet over og spiller mest jazz, men også andre genrer. Derudover spiller han ofte i kirker til højtider.

Thomas har også igennem en hel del år været dirigent for “Basic Bigband” der nu er hjemmehørende i Svendborg.

Læs her hvad Thomas siger om at være dirigent:

”At spille i bigband, synes jeg, er en fantastisk oplevelse. Her får man virkelig mulighed for at udfordre sig selv på mange områder. Sammen med en masse andre musikere, får man chancen for at dyrke samspillet, og prøve sig selv af i mange genrer. Jeg ser det som min fornemste opgave som dirigent, at alle i orkestret, bliver udfordret på det niveau man er på, og føler sig som en del af helheden. Samtidig er der igennem improvisationer, masser af plads til individuel udfoldelse”.

Du kan se mere om Thomas’ hold herunder.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig kan du kontakte kontoret eller du kan kontakte Thomas direkte.