Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Info

Bestyrelse

1748 er en forening. Alle der kan tilslutte sig foreningens vedtægter kan blive medlem. Medlemskabet giver bla. ret til at deltage i valget af skolens bestyrelse.

Bestyrelsens medlemmer er:

  • Peter Nimann (formand). Åbakken 45, 5250 Odense SV
  • Rasmus Skovmand (Næstformand). Muslingevej 35, 5240 Odense NØ
  • Hjalde Holm
  • Zeb Meier Watz
  • Jesper Malling (lærerrepræsentant)
  • Morten Vilsbæk (elevrepræsentant)

Betaling

Prisen er anført ved hvert kursusopslag.

Du kan betale på følgende måde:
- via link ved hvert kursusopslag
- betal over netbank:- kontooverførsel til reg. nr. 3574, konto. nr. 0040012354

Betalingsfrist

Betaling skal ske inden kursusstart via "tilmeld" på holdopslaget, eller evt. henvendelse til kontoret. Husk at du først er sikker på din plads på holdet når vi har modtaget din betaling.

CVR nr.: 27 12 84 16.

P nr.: 10 09 83 63 61

Kontonr.: 3574 - 0040012354

Efterlæsning & aflysning

Hvis en elev ikke møder op, eller melder afbud mister eleven denne mødegang. Hvis læreren ikke møder op, eller aflyser skal den tabte mødegang efterlæses. 

FESTER

- sæt kryds i kalenderen!

Her har du chancen for at afprøve talenterne på de skrå brædder, når vi traditionen tro slutter sæsonen af med en hyggelig og begivenhedsrig aften, hvor der er mulighed for alle skolens elever til at optræde for et publikum. Det er her, at du i en tryg og munter atmosfære kan vise, hvad du har arbejdet med i løbet af sæsonen. Befinder du dig bedre på tilskuerrækkerne, er det ikke noget problem. Du kan købe både vådt og tørt til meget fornuftige priser Der er ingen entré eller forhåndstilmelding og alle er velkomne. Næste fest annonceres så snart vi har sat en dato :-)

Huset

Indgangen mod Skibhustorvet fører direkte ind i caféen, hvor du altid kan finde lokaleplan, så du ved hvor undervisningen foregår.

Lokale 150 og 052 (sale til dans og bevægelse) finder du ved indgang C. Lokale 100 finder du ved siden af indgang B. Alle andre lokaler kommer du til gennem hovedindgangen ved caféen.

Caféen har som regel aftenåbent og kontoret er åbent hver aften i startugerne, så kommer du i huset for første gang, er der hjælp at hente. 

Klager

Hvis du er utilfreds med eller vil klage over et kursus købt hos os, bedes du henvende dig til skolen på mail: ms@1748.dk

Hvis ikke dette er tilfredsstillende har du mulighed for at indgive en klage til Center for Klageløsning her.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Klagen indgives her  Online Dispute Resolution

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse mail@1748.dk

Kursusperiode

Kursernes startdato og slutdato er anført ved hvert enkelt kursus. Generelt undervises der ikke i ferieuger og på helligdage

Nedsat deltager betaling:

Nedsat deltagerbetaling - for pensionister, efterlønsmodtagere samt personer der er Handicappet i forhold til emnet gælder det at du skal kontakte kontoret ved tilmelding:

  1. Studerende, pensionister og efterlønsmodtagere:
    Forudsætningen er, at du ved kursusstart bor i Odense kommune og er: studerende over 18 år med studiekort med årsmærkat for den aktuelle sæson, efterlønsmodtager eller modtager af social pension kan du få nedsat pris på de fleste hold.

  2. Handicappet i forhold til emnet: Hvis du fx. er fysisk Handicappet og vil deltage på et fysisk hold eller har et psysisk problem der kan hæmme dig i fx. et socialt samvær.

Overtegning

I tilfælde af overtegning på et hold, optages man på holdet i den rækkefølge, som kursusbetalingen er modtaget. Hører du ikke fra os, kan du regne med at kurset starter som planlagt.

Person data

1748 registrerer dit navn, dine kontaktoplysninger og dit cpr nummer til brug i vores administration og ifm. afregning af offentligt tilskud. Disse oplysning ligger i en sikret database, og bliver, af 1748, ikke delt med andre end Odense Kommune.

Sted

Musik, FLOW, teater, bevægelse og danseundervisning, foregår på Skibhus 1748, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.

Tegne og Male kurser på Fyns Tegne & Maleskole i Ørstedsgade 16. 5000 Odense C eller på “Seden Lille Aftenskole, Mindelundsvej 39. 5240 Seden.

Enkelte kor øver i egne lokaler - dette fremgår af kursusopslaget

Tilmelding

Du kan tilmelde dig et hold ved at vælge "tilmeld" på kursusopslaget. Du kan også kontakte os på på tlf. 63 14 17 48, skrive til mail@1748.dk, eller komme ind på kontoret:Buchwaldsgade 48, indgang B, 1. sal. 5000 Odense C.

Din tilmelding er bindende for betaling af hele kursusforløbet. Du kan afmelde dig kurset indtil 10 dage før kursusstart. 1748 forbeholder sig ret til at aflyse et planlagt kursus. Indbetalte kursusgebyrer vil i så fald blive tilbagebetalt

Vedtægter

Se dem her: vedtægter

Åbningstider på kontoret

Mandag til torsdag fra 10:00 til 12:00 og fra 13:00 til 15:00