Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Info

1748 vil ...

skabe trygge rammer med undervisning af høj kvalitet i øjenhøjde, hvor læring ikke er en barriere for at have det sjovt

Vi ønsker at give alle muligheden for, at lære nye færdigheder og finpudse talenter i trygge omgivelser, hvor læring i samklang med underviser er i fokus.

Dette gør vi ved altid at have de dygtigste undervisere klar til at hjælpe dig videre, så du kan dygtiggøre dig i et omfavnende fællesskab med andre, som dig af samme interesser.

Vi stræber efter at være de allerbedste til, at levere undervisning af høj kvalitet for alle i alle aldre inden for musik, teater, kunst og design.

Hos os bliver du mødt af passionerede, dedikerede og engagerede undervisere samt personale, der gør sig umage for, at du skal få en god oplevelse i et levende hus, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Vores historie ( meget kort; )

Den 17. februar 1989 fik Odense det, der skulle vise sig at blive til byens største aftenskole; Aftenskolen 1748.

Aftenskolen kom til i en sammenslutning af dedikerede ildsjæle, der drømte om at skabe et kreativt frirum for byens borgere, hvor læring og fællesskab ville være i højsædet. Initiativet startede som et samarbejde i mellem “Den Rytmiske Aftenskole”,  “Kritisk Oplysningsforbund” og teatergruppen "Gadesjakket". I dag er vi vokset sammen, og skolen er én forening med flere afdelinger :-)

Kim Larsen, Peter Bastian og Kontra-kvartetten skød aftenskolen i gang for fulde blæs til indvielsesfesten, og lige siden har aftenskolen ligget på Buchwaldsgade 48 og fungeret som et mødepunkt for kreative fra nær og fjern.

Navnet på aftenskolen stammer fra adresserne Buchwaldsgade 48 og Nørrevænget 17, der dengang i 1989 var de to indgange til bygningen. Nu er det kun nummer 48, der står tilbage som rammerne om vores aktiviteter.

Omkring 2.000 elever har sin gang i huset i løbet af en sæson. Elever i alle aldre og som alle har én ting tilfælles: At dyrke interesser i et fællesskab med undervisning i øjenhøjde.

1748 er et rummeligt hus, som deler lokaler og faciliteter med HF Flow, andre bands, flere af byens teaterforeninger og kulturaktører samt konferencecenteret “Mødecenter Odense”. Aftenskolen består ligeledes af Fyns Kunstskole, der holder til på Ørstedsgade i Odense.

------

Bestyrelse

1748 er en forening. Alle der kan tilslutte sig foreningens vedtægter kan blive medlem. Medlemskabet giver bla. ret til at deltage i valget af skolens bestyrelse.

Bestyrelsens medlemmer er:

  • Peter Nimann (formand). Åbakken 45, 5250 Odense SV
  • Rasmus Skovmand (Næstformand). Muslingevej 35, 5240 Odense NØ
  • Hjalde Holm
  • Zeb Meier Watz
  • Jesper Malling (lærerrepræsentant)
  • Morten Vilsbæk (elevrepræsentant)

Betaling

Prisen er anført ved hvert kursusopslag.

Du kan betale med både betalingskort og mobilpay

Hvis du vil vente med betaling til kurset starter, kan du kontakte kontoret på mail eller telefon og bliver tilmeldt manuelt. Vi vil så sende dig et link du kan benytte kort før kursusstart.

CVR nr.: 27 12 84 16.

P nr.: 10 09 83 63 61

Kontonr.: 3574 - 0040012354

Efterlæsning & aflysning

Hvis en elev ikke møder op, eller melder afbud mister eleven denne mødegang. Hvis læreren ikke møder op, eller aflyser skal den tabte mødegang efterlæses. 

FESTER

- sæt kryds i kalenderen!

Her har du chancen for at afprøve talenterne på de skrå brædder, når vi traditionen tro slutter sæsonen af med en hyggelig og begivenhedsrig aften, hvor der er mulighed for alle skolens elever til at optræde for et publikum. Det er her, at du i en tryg og munter atmosfære kan vise, hvad du har arbejdet med i løbet af sæsonen. Befinder du dig bedre på tilskuerrækkerne, er det ikke noget problem. Du kan købe både vådt og tørt til meget fornuftige priser Der er ingen entré eller forhåndstilmelding og alle er velkomne. Næste fest annonceres så snart vi har sat en dato :-)

Huset

Indgangen mod Skibhustorvet fører direkte ind i caféen, hvor du altid kan finde lokaleplan, så du ved hvor undervisningen foregår.

Lokale 150 og 052 (sale til dans og bevægelse) finder du ved indgang C. Lokale 100 finder du ved siden af indgang B. Alle andre lokaler kommer du til gennem hovedindgangen ved caféen.

Caféen har som regel aftenåbent og kontoret er åbent hver aften i startugerne, så kommer du i huset for første gang, er der hjælp at hente. 

Klager

Hvis du er utilfreds med eller vil klage over et kursus købt hos os, bedes du henvende dig til skolen på mail: ms@1748.dk

Hvis ikke dette er tilfredsstillende har du mulighed for at indgive en klage til Center for Klageløsning her.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Klagen indgives her  Online Dispute Resolution

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse mail@1748.dk

Kursusperiode

Kursernes startdato og slutdato er anført ved hvert enkelt kursus. Generelt undervises der ikke i ferieuger og på helligdage

Nedsat deltager betaling:

Nedsat deltagerbetaling - for pensionister, efterlønsmodtagere samt personer der er Handicappet i forhold til emnet gælder det at du skal kontakte kontoret ved tilmelding:

  1. Studerende, pensionister og efterlønsmodtagere:
    Forudsætningen er, at du ved kursusstart bor i Odense kommune og er: studerende over 18 år med studiekort med årsmærkat for den aktuelle sæson, efterlønsmodtager eller modtager af social pension kan du få nedsat pris på de fleste hold.

  2. Handicappet i forhold til emnet: Hvis du fx. er fysisk Handicappet og vil deltage på et fysisk hold eller har et psysisk problem der kan hæmme dig i fx. et socialt samvær.

Overtegning

I tilfælde af overtegning på et hold, optages man på holdet i den rækkefølge, som kursusbetalingen er modtaget. Hører du ikke fra os, kan du regne med at kurset starter som planlagt.

Parkering

Der er gratis parkering på vores pladser omkring huset (PLADS 2124), og på Kvicklys P-pladser med indkørsel fra Nørrevænget (PLADS 2110).Du skal registrerer din parkering ved at indtaste din nummerplade på tabletten som star i caféen.

Person data

1748 registrerer dit navn, dine kontaktoplysninger og dit cpr nummer til brug i vores administration og ifm. afregning af offentligt tilskud. Disse oplysning ligger i en sikret database, og bliver, af 1748, ikke delt med andre end kommunale samt evt. statslige instanser.

Sted

Musik, FLOW, teater, bevægelse og danseundervisning, foregår på Skibhus 1748, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.

Tegne og Male kurser på Fyns Tegne & Maleskole i Ørstedsgade 16. 5000 Odense C eller på “Seden Lille Aftenskole, Mindelundsvej 39. 5240 Seden.

Enkelte kor øver i egne lokaler - dette fremgår af kursusopslaget

Tilmelding

Du kan tilmelde dig et hold ved at vælge "tilmeld" på kursusopslaget. Du kan også kontakte os på på tlf. 63 14 17 48, skrive til mail@1748.dk, eller komme ind på kontoret:Buchwaldsgade 48, indgang B, 1. sal. 5000 Odense C.

Din tilmelding er bindende for betaling af hele kursusforløbet. Du kan afmelde dig kurset indtil 10 dage før kursusstart. 1748 forbeholder sig ret til at aflyse et planlagt kursus. Indbetalte kursusgebyrer vil i så fald blive tilbagebetalt

Vedtægter

Se dem her: vedtægter