Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Folkemusik i Odense

Oplev sjælen af folkets musik

Folkemusik er det nye sort

Man siger faktisk, at den moderne genre for folkemusik i dag er pop musik. Men når der generelt snakkes om folkemusik, snakker man ikke kun om én musikgenre. Her er der nemlig tale om flere tusinder stilarter, der samtidig er fuldstændig forskellig fra nation til nation, og har været det i flere århundreder. Derfor kan du finde folkemusik i alle kulturer verden over, der hvert sted har sin egen stilart. 

Livsbekræftende musik og dans

Melodispil er et nøgleord inden for folkemusik hos os i Odense. Vi laver musik til dans og det kan gøres med alverdens instrumenter. Så har du et usædvanligt (eller sædvanligt) instrument derhjemme, som du gerne vil lære mere om - så er det her holdende for dig. Det handler om sjæl, det handler om swing, det handler om at skabe noget iørefaldende.  

 

Oplev forskellige genre af folkemusikken

Hos 1748 tilbyder vi undervisning i forskelligt folkemusik i Odense. Du kan tilmelde dig hold, der arbejder med dansk, nordisk og irsk folkemusik, hvor en særlig klang fra instrumenter som harmonika, violin og klarinet kan forekomme. Du vil i nogle tilfælde også opleve både individuel og fælles undervisning, hvor der lægges op til fest og dans.

Det hele starter nedenfor

Du kan læse meget mere om de forskellige hold og undervisere i listen nedenfor. Du vil, uanset hvilket hold du vil tilmelde dig, være sikker på at få en dygtig underviser, der er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål og ikke mindst garantere en god forståelse for folkemusikken. Skulle du have nogle spørgsmål, kan du finde kontaktoplysninger på hver enkel musikunderviser under hvert hold, eller du kan kontakte musikskolen 1748 ved at ringe på tlf: 63 14 17 48