Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Klaverundervisning i Odense

Den skal have en på alle tangenterne!

Klaverundervisning - Slip magien løs på tangenterne

Klaver er virkelig et af de mest alsidige instrumenter, der findes. Klaveret kan både spille solo og sammen med andre instrumenter, og så passer dens lyd ind i alle stilarter. Der er så mange muligheder med dette instrument, og man skal ikke være i tvivl om, at man kan bruge sine klaverfærdigheder til noget nyttigt. Klaveret er nemlig det bedste udgangspunkt, hvis man vil skrive musik, eller endda arbejde med digital musik og computere. Der er derfor ingen undskyldning for at komme igang.

Vi har niveauer for alle - Gå til klaver

Du skal ikke frygte, at du ikke er god nok eller måske er for god. Vores klaverundervisning rummer alle elever, uanset om du er begynder eller øvet, og vi vil arbejde ud fra niveauet. 

Der vil blive undervist i akkorder, teknikker og andet brugbart. Der vil derudover være mulighed for at kunne ønske bestemte genre at arbejde med, og kunne du have lyst til at spille sammen med andre, vil dette også være en mulighed. 

 

Klaverundervisning også for voksne

Så kom godt igang med klaverundervisningen i Odense ved at læse mere om de forskellige hold nedenfor. Du kan ligeledes læse mere om underviseren og hvad du kan forvente af de forskellige hold. Hvis du er under 15 år tilbyder vi også undervisning til dig, men du kan desværre ikke deltage med tilskud fra folkeoplysningsloven - derfor koster det lidt mere.

Skulle du stå tilbage med nogle spørgsmål, kan du finde kontaktoplysinger på hver enkel klaverunderviser under hvert hold, eller kontakte musikskolen ved at ringe på tlf: 63 14 17 48