Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Odense Gospel Choir

Beskrivelse

Hvis du ligesom os elsker at synge Gospel og ønsker at blive en del af et skønt socialt fællesskab, så er du velkommen i Odense Gospel Choir.

Vi optager nye medlemmer i januar og august hvert år.
De tre første tirsdage er der gratis intro, hvor du, som ny, kan deltage uden binding, efterfulgt af en kort forventningsafstemning mellem dig og korleder sammen med øvrige nye medlemmer.


Odense Gospel Choir er et engageret kor. Vi er engagerede på det musikalske plan, hvor hver især tager ansvar for at yde sit bedste som korsanger.
Vi er engagerede på det menneskelige plan, hvor vi sammen ønsker at være noget for hinanden.
Repertoiret er ren gospel. Der er ingen krav eller forventninger om bestemte religiøse tilhørsforhold.

Koret kan bookes og tager ud og holder koncerter i kirker / koncertsteder og til private arrangementer. Kontakt koret via mailen nederst i opslaget.


Koret ledes og dirigeres af Rikke Vejs. 
Rikke er læreruddannet, sangunderviser og er certificeret Vocal Coach (uddannet ved
Complete Vocal Institute). Hun har flere års erfaring som solist og korleder, og er super nærværende og engageret i sin korledelse. Med sin lattermilde og hjertevarme tilgang, formidler hun god energi i koret.

Koret akkompagneres af Jan Hansen på keyboard. Jan har spillet orgel og klaver siden han var 5 år. Han har spillet rock, progressive rock, pop, soul og blues i orkester, Big band, fusions- og jazz band, og har skrevet arrangementer for orkester/bigband. Hans alsidige klaverspil og lune humor er limen i koret.
Sammen skaber Rikke og Jan et professionelt grundlag for Odense Gospel Choir.


Vi øver tirsdage kl. 19.00-21.30 i Bykirken, Østergade 57-59, 5000 Odense C. Koret har en selvstændig forening og er tilknyttet aftenskolen 1748.
Vi bruger ikke parfume på øveaftener og til koncerter – af hensyn til allergikere i koret.


Vil du høre mere eller ønsker du at blive en af os, så mød op til sæsonens 3 første øveaftener eller send en mail til odensegospelforening@gmail.com.
Vi glæder os til at synge sammen med dig.

Vis mere ...

Mødegange

Underviser