Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Odense Gospel Choir

Beskrivelse

Har du lyst til at synge med i et nyt energisk gospelkor og bidrage til et fantastisk fællesskab så mød op i Bykirken Østergade 57-59, 5000 Odense C tirsdag den 20. august kl. 19 til opstart af Odense Gospel Choir!

Vi er et committet/engageret og rummeligt kor, og vi er her alle sammen med formålet at blive bedre. Repertoiret er ren gospel.

Vores dygtige pianist er Lars Bruno Nielsen, uddannet fra det Fynske musikkonservatorium, der har spillet med gospelkor i 25 år.

Vores energiske korleder har, trods sin unge alder på blot 29 år, sunget gospel i 12 år og har sunget med navne som Josh Groban, Linda Andrews, Jesper Lundgaard, Annette Heick, Birthe Kjær og som backingkor ved X Factor. Navnet er Caroline Møller.

Vi øver tirsdage fra 19-21:30.

De 2 første tirsdage er der gratis intro, hvor alle interesserede kan deltage. Herefter bliver der en gruppeoptagelsesprøve.

Koret bliver tilknyttet aftenskolen 17:48 og får egen forening med seperat bestyrelse. Dette sikrer at vi har fuld råderet over korets aktiviteter.

Bykirkens nye præst, Claus Bækgaard, vil blive korets gospel præst.

Pris er 700kr/halvår ved 46 tilmeldte + 50kr/halvår til kaffe/te pr. person (ved ønske herom).

Hvis du vil være med, så mail til Odensegospelforening@gmail.com Vi samler interesserede sammen, og laver optagelsesprøver to gange om året.

Videregiv gerne info til alle du tænker der kunne være interesseret!

Venlig hilsen

Odense Gospel Choir

 

Info

Holdnummer: OGC
Første møde: Ikke annonceret
Pris: Ikke oplyst

Mødegange

Underviser