Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Rikke Richardt Vejs-Petersen

Jeg er uddannet Vocal Coach på Complete Vocal Institute i København og tager dermed udgangspunkt i ”Komplet sangteknik”. En teknik, hvis formål (via forskning i stemmens og kroppens fysiologi) er at kunne synge enhver lyd ubesværet – og fedt! 
Jeg tager udgangspunkt i lige dér hvor du er og så hjælper jeg dig til at udvikle din sang i det rette tempo og på rette vis. Vi lærer forskelligt. Nogle er meget auditive, andre visuelle og andre igen skal forestille sig, mærke eller forstå det bagvedliggende. Dette er jeg uddannet i at afkode og undervise efter hos den enkelte sanger, således at du bedst muligt opnår de resultater du ønsker dig. 

Hos mig får du en sangunderviser, der er nærværende, pædagogisk, engageret, lattermild og hjertevarm. En sangunderviser, der selv er professionel sanger med jobs året rundt. Derudover leder jeg et af byens største gospelkor: Odense Gospel Choir. Jeg beskrives som gospelmama fuld af vokal power og impro på en scene og som dygtig til at fortolke og få budskabet ud over scenekanten.

Billede af Rikke Richardt Vejs-Petersen
Rikke Richardt Vejs-Petersen
52 39 53 54