Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Mette Nygaard

 

Jeg er uddannet klassisk sanger fra Musikkonservatoriet i Nürnberg, hvor jeg har taget en kandidatuddannelse i Opera og musikteater. Jeg underviser primært i klassisk sang, opera og musical.

Som sanglærer/stemmetræner er jeg meget opmærksom på, at imødekomme dig og dine ønsker til undervisningen i et tempo, som vi aftaler sammen - en sangtime med mig, skal naturligvis være produktiv, men også opløftende og rar. Uanset om du synger for at blive professionel eller blot fordi du synes det er sjovt og afvekslende i hverdagen, så skal det være rart at træde ind i mit øvelokale. Afhængig af dit formål og ønske med sangundervisningen, vil denne naturligvis blive tilrettelagt og tilpasset derefter - jeg tager altid udgangspunkt i hvad du selv ønsker at lære og så hjælper jeg med at finde materialer, som kan udvikle og udfordre dig og din stemme. 

I mine sangtimer vil vi også arbejde en del med udtale, tekstforståelse osv., da jeg er overbevist om, at god lyd ikke kun er forankret i en solid stemmeteknik, men også er en direkte afspejling af forståelsen for tekst, handling og kontekst.

Kategori Hold nr Hold navn Ugedag Start dato Slut dato Pris Status
Sang 24ESAMN3L Sang - Klassisk. Lige Uger Onsdag 04-09-2024 11-12-2024 1.675,00 kr. 5 ledige pladser