Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Jesper Malling

Jesper kan tilbyde dig kvalitet undervisning med rytmikken i fokus. Du vil få opbygget en solid grundteknik og få rig mulighed for, at eksperimentere med forskellige metoder, teknikker og genrer.

Jesper Malling er uddannet trommeslager ved Sydansk Musikkonservatorium og har undervist i trommer, sammenspil og musikproduktion på bla. Otterup Real skole,  Fåborg Ungdomshus, Tarup Ungdomsskole, Musikgården, FLOW, Nordfyns Musikskole, Spurvelundsskolen og Ollerup Efterskole.

Han har været ansat som trommeslager i det internationale danseorkester, Trans Europa Express, der blandt andet har underholdt på Oslo færgen, hotel D'Angleterre og til store fester rundt omkring i verden.

Jesper har også været medvirkende som musiker i div. musicals og i forskellige grupper som; Frey Klarskov Band, Soulsingers, Captian Crawfish & The Jumpin' Zydeco, MallingKeller, Odense Symfoniorkester, Camilla Skjærbæk og mange flere.

Udover at undervise og spille koncerter, arbejder han også som live-lydmand, lyd-studieteknikker og studiemusiker. Jesper har indspillet og udgivet musik for forskellige bands som musikproducer i flere musikstilarter.

Læs mere på:

https://1748.dk/nyheder/mod-jesper-malling-trommeslager-underviser-og-producer

 Hvis du gerne vil vide mere om Jesper, er du velkommen til at tage et kig på hans hjemmeside:

http://www.jespermalling.dk/

Du kan se mere om Jespers hold herunder.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig kan du kontakte kontoret eller du kan kontakte Jesper direkte.


Billede af Jesper Malling
Jesper Malling
25 32 99 26