Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Sang og klaver/korleder

Underviser i RYTMISK SANG http://1748.dk/kurser/sang-og-stemmetraening og KOR
 

Uddannet sanger, skuespiller og danser fra Det Danske Musicalakademi 2004 og modtaget sangundervisning af Cathrine Sadolin, Ian Adam, Hugh Wooldridge, Søren Launbjerg og Anders Ørsager. Har undervist sang, klaver http://1748.dk/kurser/klaver, sammenspil, drama og stepdans siden 2000 i musikskoler http://1748.dk/ og har udover det et virke som rytmisk korleder/dirigent, kapelmester på diverse Musicals i Odense og omegn - samt musiker, vokalcoach og komponist. Sang: Underviser i rytmisk sang ud fra Cathrine Sadolins teknikker og oparbejdes en sund teknik, med udgangspunkt i elevens behov og standpunkt - Om man så er HELT ny, erfaren eller meget øvet.

Ifølge mig består det "at synge" af tre væsentlige ting:1) Det stemmemæssige & sangtekniske. 2) Den musikalske forståelse & udvikling. 3) Det mentale der skal til for at give stemmelyd. Af genre vi vil bevæge os indenfor i mine timer, kan nævnes: pop, rock, blues, jazz, musical. Men uanset hvad vi synger vil versionen af nummeret nok have et relativ "rytmisk" touch, der gør vi kan løfte de mest stemmemæssige tekniske opgaver! Til vores timer bliver der sunget en masse, da jeg tror på konceptet "learning by doing" - Det være sig sagt, så vil jeg mene dette passer sig til alle elever, uanset alder, køn, niveau, da det i bund og grund er hvad vi er her for.

  I mit kor & vokalgruppe CV kan det nævnes jeg dirigerer, eller har dirigeret/vikarieret: Provocal, Ålykke Koret, Kor Medius, Snoghøj Koret - Joyful Voices, Kerygma, In Tune, Con Moto, Choir Please, Musical Koret på 17:48 og Odense Megakor. Skulle der være spørgsmål til min undervisning, er man meget velkommen til at kontakte mig på telefon, opkald & sms.
Billede af Jakob Bobjerg
Jakob Bobjerg
Sang og klaver/korleder 40 38 48 28