Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Jakob Bobjerg

Vil du gerne udvikle din stemme, sangteknik og få en musikalsk forståelse – så er Jakob den du søger.

 

Jakob er uddannet sanger, skuespiller og danser fra Det Danske Musicalakademi 2004 og har modtaget sangundervisning af blandt andet Cathrine Sadolin, Ian Adam, Hugh Wooldridge, Søren Launbjerg og Anders Ørsager. Han har undervist i sang, klaver http://1748.dk/kurser/klaver, sammenspil, drama og stepdans siden 2000 i musikskoler http://1748.dk/ og har derudover et virke som rytmisk korleder/dirigent, kapelmester på diverse Musicals i Odense og omegn - samt musiker, vokalcoach og komponist.

Jakob underviser i rytmisk sang ud fra Cathrine Sadolins teknikker og har fokus på oparbejdelse af en sund teknik, med udgangspunkt i dine behov, ønsker og evner – uanset om du er ny eller erfaren.

Af genre vi I bevæge jer indenfor: pop, rock, blues, jazz, musical. Men uanset hvad I synger vil versionen af nummeret have et relativ "rytmisk" touch, der gør at I ville kunne løfte de mest stemmemæssige tekniske opgaver.

Jakob har desuden en bred erfaring som dirigent. Han har bl.a dirigeret for: Provocal, Kor Medius, Joyful Voices og Musical Koret på 17:48.

 

Du kan se mere om Jakobs hold herunder.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig kan du kontakte kontoret eller du kan kontakte Jakob direkte.