Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Koross

Beskrivelse

Vi er et blandet voksenkor tilknyttet University College Lillebælt i Odense. Hovedmålgruppen er nuværende og tidligere studerende samt ansatte på UCL i Odense. Andre korinteresserede er også meget velkomne. Korets repertoire spænder fra danske højskolesange, rytmiske klassikere, nye danske og udenlandske sange, pop m.m.m. Koret synger hver tirsdag kl. 19.00 – 21.00 i musiklokalet på UCL, Niels Bohrs Alle 1, 5230 Odense M.

Historisk blev koret oprettet i 1995, som Koross, i tæt samarbejde med Socialpædagoguddannelsen på Rømersvej. Det blev seminariets kor, som optrådte til studiestart, dimissioner og åbent hus-arrangementer. samt optræden uden for matriklen i kirker, fagforeninger og på institutioner i det pædagogiske landskab. I forbindelse med pædagoguddannelsens flytning til UCL-Campus i Odense, blev koret i foråret 2017 afviklet i samarbejde i 1748. Det sociale liv i koret vægtes højt både ved øveaftnerne og ved forskellige sociale arrangementer, hvor det også fungerer som et fagligt netværk.

Hver sæson koster 400 kr., hvis man er lønmodtager, studerende på UCL deltager gratis, da koret er støttet af UCL.

Kontaktpersoner er : Korleder Margrethe Wellejus margrethe.wellejus@gmail.com 50419748 og kasserer  Sven Erik Sørensen ses@surfmail.dk 60161511

Venlig hilsen

Ole og Sven Erik

Vis mere ...

Mødegange

Underviser