Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Ida Brinch

Jeg er vokset op i et hus fuld af musik, og har været med til min mors musik og leg undervisning på 1748 i 90’erne. Derfra er kærligheden til musik kun vokset, og jeg har været på Musikefterskolen i Humble, FLOW, MGK fyn og sommeren 2022 afsluttede jeg min bachelor som rytmisk musiker, på Syddansk musikkonservatorie i Odense.Mit hovedfag er trompet, og jeg bevæger mig mest i de rytmiske genre, specielt jazz og folk.
Når jeg underviser, har jeg stor fokus på glæden ved musikken. Dertil hører læring i teknikken på instrumentet, nodelæsning og forskellige tilgange til improvisation. Vi skal lære at udtrykke os musikalsk i forskellige genre, og hvordan man kommunikere igennem musikken.
Siden 2014 har jeg undervist i trompet, klaver og sammenspil på Musikgården, Nyborg Private Realskole og Musikefterskolen i Humble. Jeg har også spillet i forskellige sammenhænge, bl.a. med FolkBaltica, Tiptoe & Aarhus Jazz Orchestra. Ved siden af skriver jeg en masse musik, og det spiller jeg med mine egne projekter; Haletudserne - jazz i børnehøjde og min kvartet Adjø. Haletudserne blev nomineret til en DMA Jazz i Årets børnejazznavn 2019.
Kategori Hold nr Hold navn Ugedag Start dato Slut dato Pris Status
Band´s 24FJSIB3 Strange Jazz Onsdag 03-04-2024 19-06-2024 800,00 kr. Optaget