Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Er du vild med folkemusik ? 14. januar 2023

Er du vild med folkemusik?
Det er vi på 1748! Faktisk er vores bigband, Fionia Folk Bigband er Danmarks første folkemusik-bigband. Her spiller vi med glæde, humor og entusiasme en succesfuld og underholdende kombination af internationalt inspireret og dansk funderet folkemusik. Bandets engagerede musikere mestrer alle spillets facetter – hele vejen fra sang til stryg.
Stemningen er livlig, formen uformel, og vi stræber altid efter at spille musikken bedst muligt.

Vi søger nye medlemmer
Lige nu har vi også plads til dig på holdet. Orkestret søger nemlig nye medlemmer. Vi mangler bl.a. strygere, især violiner, men også andre strygere er velkomne. Derudover mangler vi harmonikaer, perkussionist/ trommespiller og lidt blæs.
Kom og vær med, når den nye sæson starter tirsdag den 17. januar kl. 19-21.30!
Fionia Folk Bigband har hjemme i Danselokalet her på 1748.
Du er velkommen til blot at dukke op (gerne i løbet af de første 2-3 øvegange), men for at få mest ud af det, er det en god idé at kontakte Jørgen Broe på forhånd på tlf. 6476 2026 el. jorgen@broe.nu.
Tag dit instrument med, så kan du prøve sammen med os i nogle af vores enklere numre. De første 2- 3 gange prøver du, om det er noget for dig. 
Som medlem af Fionia betaler man pt. ca. 500 kr. pr. halvår til 17:48 og Fionias drift. Kender du nogen interesserede, der ikke er kursister på 17:48, er de selvfølgelig også velkomne.
Du kan læse mere om orkestret på https://fioniafolkbigband.dk