1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Strygerundervisning i Odense

En symfoni er en følelse i sig selv

Strygere, også kaldet strengeinstrumenter, er en fællesbetegnelse  der indeholder: violin, bratsch, cello og kontrabas. Disse instrumenter finder man oftest i et symfoniorkester, men strygeinstrumenter har også en lang tradition i folkemusik og i Jazz og det er de genre du kan arbejde med på 1748.

Lær alt det nødvendige

Til vores strygerundervisning i Odense, kan du forvente at lære alt det grundlæggende (og måske lidt mere), der er nødvendigt at kende til og kunne, når man spiller på et strygerinstrument. Du vil blandt andet lære en del om nodelæsning, bue, generelle teknikker - og det er alt sammen med udgangspunkt i dit niveau. 

Kom godt igang!

Nedenfor ses en oversigt med de repræsentative kurser samt musikunderviserne. Ved at trykke på et hold, kan du læse mere om underviseren og hvad der tilbydes på det valgte hold. Den første lektion vil altid handle om, at underviseren får overblik over elevernes niveauer samt forventningerne.

Skulle du sidde tilbage med nogle spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os. Du finder kontaktoplysninger på underviserne under hvert hold, eller du kan ringe til musikskolen på tlf: 63 14 17 48

Strygere - voksne

Hold nr Hold navn Underviser Ugedag Start dato Slut dato Pris Status
18FVIKL2 Violin Kevin Lees Tirsdag 23-01-2018 08-05-2018 kr. 1.600,00 Optaget