Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Julie Strange

 

Julie er uddannet fra Musikkonservatoriet I Odense i 2015 med hovedfagene rytmisk sang og komposition. Hendes store passion er musicalgenren som hun primært beskæftiger sig med. Hun har i de sidste 6 år sat en masse musicalforestillinger op både som vocal coach, korleder og kapelmester på fyn og sjælland. Nu er hun primært tilknyttet HCAndersen Festspillene og Frøbjerg festspil som korleder og kapelmester. Hun har også selv spillet med i en masse musicals, fx som Anita i West Side Story v. OMT, Rizzo I Grease v. Fjordagerscenen og Elisabeth Friis i Matador v. Frøbjerg Festspil.

Hun har undervist i solosang http://1748.dk/kurser/sang-og-stemmetraening siden hun var 19 år og har også en masse kor-erfaring http://1748.dk/kurser/kor fra blandt andet Teaterskolen Toppen.

Sang: Julie er uddannet rytmisk sanger, men har også arbejdet med klassisk klang og teknik. I undervisningen arbejdes der med kroppen, hvor kommer lyden fra, hvad kan vi med den og hvordan bruger vi den bedst. Vi laver tekniske øvelser og arbejder med effekter, men arbejder primært på at finde vores egen, naturlige, personlige og sunde lyd og derefter bygge ovenpå.

Vi arbejder med formidling og fortolkning og går i dybden med det dramatisk udtryk i sangene.

Sang er mental og fysisk. Sang handler både om kontrol og turde at slippe, om fokus og at være tilstede. At kaste sig ud, der hvor man ikke kan bunde og lære hvordan ens krop og stemme virker og arbejder sammen. Fundamentet for en stærk stemme er en stærk krop.

Ovenpå alt det alvorlige skal vi have det sjovt og lege med de forskellige lyde man kan lave og synge en masse sange.

Det er fantastisk at synge og det er efter min mening det fedeste i hele verden.

Kategori Hold nr Hold navn Ugedag Start dato Slut dato Pris Status
Sang og stemmetræning 18ESAJS2 Musicalsang & Performance Tirsdag 04-09-2018 11-12-2018 1.600,00 kr. 1 ledig plads