Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Johan Jep Christensen

Mit navn er Johan Jep, og jeg har spillet saxofon i godt og vel 8 år og har tidligere spillet elbas og haft det som hovedinstrument i en del år. Ud over at undervise her på 1748, går jeg på musikkonservatoriet, og er freelance-musiker ved siden af. Jeg spiller fast med mine egne grupper, som jeg skriver musik til og spiller bl.a. med i Ida Brinchs DMA-nominerede jazz-band for børn; Haletudserne, som jeg har været en fast del af i en del år. Jeg har gået på gymnasiet og MGK her i Odense og har haft min musikalske "opvækst" her i byen. 
Jeg bevæger min primært inden for jazz, men er enormt inspireret af de store tenorsaxofonister som Joe Hendersen, Joe Lovano, John Coltrane, Stan Getz og Lee Konitz, men har også stor erfaring inden for funk og rock. Om du selv interesserer dig for jazz, rock eller funk, så ved jeg, at vi nok skal få det sjovt! 
Jeg har undervist en del de sidst par år; bla. på Musikgården i Faaborg og Culturearte i Glamsbjerg og har været fast vikar på Odense Musikskole, Kerteminde Musikskole og Danehofgarden og har også undervist en del privat, så jeg er ved at have styr på mit undervisningsmateriale selvom jeg er lidt ung ;) 
Billede af Johan Jep Christensen
Johan Jep Christensen
21789887