Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Johan Berg

Brænder du for at lære at synge, måske blive dygtigere og udforske din stemme? Så læs mere her om Johan og hans undervisning.

Johan Berg er uddannet skuespiller og sanger fra Performing Arts School i Göteborg 2015 og tog derefter en Master i Musical Theatre Performance på The Royal Academy Of Music i London 2016. I løbet af 2016-2018 har han medvirket i diverse musicals rundt omkring i udlandet, men er nu vendt hjem til Odense, hvor han nu for alvor er begyndt at instruere og undervise.

Johan har arbejdet som instruktør, pianist, korleder, kapelmester og sanglærer på blandt andet: Elite Teater i Odense, Nordfynsspillene i Otterup, Musical Talentskolen i Nyborg, Young Stars Fredericia, Efterskolen Ved Nyborg og mange flere.

Som sangunderviser har han undervist både gamle og unge; alt fra begyndere, letøvede og til øvede.

ALLE KAN LÆRE AT SYNGE - Det kan være hårdt arbejde og grænseoverskridende til tider, men det skal også være sjovt. Derfor er fokus altid på lysten til at synge og formidle.

"Jeg elsker at undervise elever der gerne vil lære - uanset det niveau de kommer med"

Undervisningen kan være et frirum hvor vi kan synge og lære vores stemme at kende, men det kan også være et arbejdsrum hvor vi arbejder målrettet mod en audition til en forestilling eller en kunstnerisk uddannelse.

Hvis du gerne vil vide mere om Johan, er du velkommen til at tage et kig på hans Instagram profil:

https://www.instagram.com/johanbergdk/

Du kan se mere om Johans hold herunder.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig kan du kontakte kontoret eller du kan kontakte Johan direkte.