Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Circus BØF

Daniel Walsh er uddannet kaospilot fra Aarhus og har i mere end 15 år erfaring som selvstændig erhvervsdrivende, kulturentreprenør, procesfacilitator, projektleder og udviklingskonsulent i krydsfeltet mellem det kreative, kulturelle og politiske.
 
Daniel har ligeledes været kreativ ansvarlig for Northside og Tinderbox festivalerne samt søsat store produktioner for både lokale, nationale og internationale kunstnere. Daniel har en stor kærlighed til det kreative og skabende, hvilket senest har taget form i skikkelse af Cirkus BØF - en legende cirkusmanege for børn og deres fædre. Daniel mener nemlig, at alle bør have en smule cirkus i deres liv (www.cirkusbof.dk).
Ud over sit vigør i Odense, tilbringer Daniel ligeledes tid i Aarhus, hvor han er med til at drive Kulbroen, der er et kulturelt, eksperimenterende flagskib på Sydhavnen.  
På den private scene bor Daniel i Odense med hans familie, der tæller tre drenge i alderen 0 til 4 år, så hverdagen er fyldt med leg, tumlen og artisterier. Daniel har en drøm om at flytte i hus på landet med egen kirsebærplantage, hvor han kan suse rundt på en havetraktor og nyde årstidernes divergerende flora og fauna.

Billede af Daniel Walsh
Daniel Walsh
Circus BØF 61 69 44 50