Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Sanglærer

Christel Bæksted er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2011, hvor fra hun har en Cand.Mus med hovedfag i sang. Hun har i mange år været aktiv musiker og sangskriver i det Københavnske musikmiljø og udgav i 2011 sin debutplade 'Blindfolded'. Dertil har hun fungeret som studiemusiker og korsanger og har modtaget undervisning af, og sparret med, undervisere og artister som Anders Ørsager, Anne Rosing-Schow, Hanne Boel, Pernille Rosendahl og Randi Laubek.
Genremæssigt har Christel bred erfaring men en forkærlighed for pop, rock og soul.

Christel har over ti års undervisningserfaring med både børn, unge og voksne – begyndere såvel som meget øvede. Lige fra solosang, holdundervisning og kor, performance, klaver, sammenspil og stomp.?I sin sangundervisning tager hun udgangspunkt i den enkelte elev og lægger vægt på at skabe en tryg stemning. Her arbejdes blandt andet med sangteknik, vejrtrækning og støtte såvel som personligt udtryk og fortolkning ud fra forskellige sange i den rytmiske genre.
Som elev vil du også blive styrket i din rytmik og evt. improvisation.

”For mig er en dygtig sanger én, der både er stærk rent teknisk, men som også har et personligt og ærligt udtryk i sin fortolkning. Begge dele kræver en god portion mod og øvelse at lære at mestre. Jeg er vant til at arbejde med netop den proces og vil super gerne hjælpe dig på vej!”.

www.christelbaeksted.dk

 

Billede af Christel Bæksted
Christel Bæksted
Sanglærer 22 88 02 13
Kategori Hold nr Hold navn Ugedag Start dato Slut dato Pris Status
Sang og stemmetræning 18ESACB1 Sang Mandag 29-10-2018 04-02-2019 1.600,00 kr. Optaget