Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Charlotte Munck

Charlotte er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v/Odense Teater i 1998. Hun optræder på både dansk og udenlandsk film og TV, senest: Brødrene Avaz’ ‘Kollision’, og Tobias Lindholms kommende ‘Efterforskningen’. For hovedrollen i den tyske spillefilm Meeres Stille, 2016, modtog hun prisen for ’Best Actress’ på Nordic International Film Festival, NYC, og af danske nomineringer for præstationer kan nævnes bl.a. Anna Pihl, En Kort En Lang og Mens Vi Lever. På teaterfronten har hun et hav af forestillinger bag sig på københavnske scener, deriblandt Betty Nansen Teatret, Det Kongelige Teater, Husets Teater, Teater Grob og Østre Gasværk. 

Charlotte har siden 2015 været en del af FELT; fuldt improviserede forestillinger i genren drama, som bl.a. flere gange har gæstet Momentum, Odense. 

Udover at være skuespiller, synger, skriver, igangsætter og performer Charlotte også i forskellige sammenhænge som f.eks Cph. JazzFestival, HessIsMore, kunstudstillinger og dokumentar- og kunstfilm (bl.a. i samarbejde m. skotsk/danske Northern Souls og kunstnergruppen Superflex)

Billede af Charlotte Munck
Charlotte Munck
Kategori Hold nr Hold navn Ugedag Start dato Slut dato Pris Status
Teater, dans & bevægelse 20E95BCM Workshop med Charlotte Munck Lørdag 24-10-2020 25-10-2020 1.400,00 kr. Optaget