Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Bas, guitar og klaver

Jeg er uddannet guitarist : http://1748.dk/kurser/guitar (6 og 7-strenget) og bassist : http://1748.dk/kurser/bas (4, 5 og 6-strenget) på Rytmisk musikkonservatorium (Conservatório dramático e musical de Tatuí), i São Paulo i Brasilien og har, siden jeg blev færdiguddannet i 2007, levet af at spille og undervise.

Som klaverlærer : http://1748.dk/kurser/klaver har jeg ca. 10 års erfaring fra bla. a. Langelands efterskole og Odense musikskole : http://1748.dk/ hvor alderstrin har varieret til alr fra 8-25 år.

Mine egne spidskompetencer ligger inden for brasiliansk musik, latin-jazz og jazz, men dette udelukker ikke muligheden for at arbejde med andre genrer.

Jeg har spillet i et utal af konstellationer fra duo til decet i eget navn og ligeledes spillet i en masse orkestre af forskellig karaktér og genrer.

Som underviser lægger jeg stor vægt på at møde eleven præcis hvor han/hun er i sin musikalske udvikling og så arbejde derfra. Ligeledes finder jeg det vigtigt at udstyre eleven med værktøjer, i form af teknikker, node- og hørelære, rytmisk forståelse og harmoni, på et plan hvor eleven vil være i stand til at kunne indgå i forskellige musikalske sammenhæng, hurtigst muligt.

Jeg har undervist elever i alderen 5 år – 83 år, og uanset om du er nybegynder, øvet, ansøger til MGK eller konservatoriet, er der osse plads til dig.

Udover at spille og undervise, har jeg også bla. a. skrevet musik til adskillige teaterstykker, musicals og tv-reklamer.  
Billede af Bjørn Woldby
Bjørn Woldby
Bas, guitar og klaver 20 86 77 01