Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Vokalgruppen

Beskrivelse

Vi er en gruppe øvede rytmiske sangere, som har fundet sammen i en vokalgruppe. Vi kommer med forskellige erfaringer fra band, kor, vokalgruppe og musicals. Vi spænder i alder fra 29 - 57 år og stemmegrupperne sopran, alt og tenor.

I gruppen vil vi give plads til at den enkelte sanger kan udfolde sig med sine individuelle styrker og særkender. Vi vil i arrangementerne tilstræbe at kunne høre de enkelte stemmer, og give mulighed for at hver sanger kan sætte sit præg på musikken. Det kan for eksempel være i form af en "lead", som lægger grunden for det musikalske udtryk, imens resten af gruppen sørger for at groowet holdes igang og dynamik og harmoni understøtter udtrykket. Vi synes en lille gruppe giver bedre mulighed for at høre hinanden, tune ind og arbejde med den enkeltes rolle i helheden. 

Intentionen er via god energi og nærvær at give hinanden mod til leg og udvikling. 

Vi skal inspirere og udfordre hinanden. Ind imellem mødes vi også på andre tidspunkter eller indøver vores egen stemme hjemmefra. 

Vi er så seriøse, at der også er plads til et godt grin.

Processen tager udgangspunkt i forskellige gode a capella kor-arrangementer, vi har mødt, så ser vi hvordan det bliver til 'vores'. Hver sanger kaster sin passion for forskellige genrer ind i puljen, så medlemmerne har mulighed for at være medskabende på alle fronter.

Vi søger iøvrigt en bas

Så har du sang-erfaring, 'tone og rytme i livet' og lyst til at udvikle dig og din stemme sammen med gruppen, så skriv til os.

Du behøver ikke at kunne læse noder, et godt gehør og musikalitet sætter vi pris på.

Det forventes at du kan holde din egen stemme i en harmoni.

Hvis du brænder for at være med, men synger andet end bas, er du alligevel velkommen til at kontakte os på mail: , vi laver en venteliste.

 

Vi øver onsdage fra 17:30 til 18:40 på 1748

Hvis du er interesseret så kontakt :

anitaklausen@yahoo.dk

Info

Holdnummer: VG
Første møde: Ikke annonceret
Pris: Ikke oplyst

Mødegange

Underviser