Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Musicalkoret

Beskrivelse

Kan du bare ikke lade være med at synge med på “Seasons of Love” fra Rent? Brænder du for at udtrykke dig gennem sang, skuespil og performance? Og måske savner du at udvikle din sangteknik og stemmekontrol i mellem auditions og forestillinger? … Så læs mere om Musicalkoret lige her!

Musical koret er nystartet kor i august 2018, med baggrund i ensemble sange fra musicals.

Koret blev dannet på baggrund af flere amatørskuespiller savnede at synge musicals, når de ikke stod på scenen i sommer forestillingerne rundt omkring i området. Det er et lille kor med 14 medlemmer, som ønsker at vokse sig større til ca. 20 kormedlemmer fordelt på kvinder og mænd i alle aldre. At kunne læse noder er ikke et must, men du skal elske at synge. Vi højner at man prioriterer korret som nr. 1, da vi er afhængige af hinandens stemmer.

Vi er et socialt kor, der mødes hver onsdag på 1748 og synger fra kl. 17.30 - 19.00 med en lille hygge-pause i midten. 

Vores dygtige korleder Johan Bang er uddannet skuespiller og sanger fra Performing Arts School i Göteborg i 2015. Han tog derefter en Master i Musical Theatre Performance på The Royal Academy Of Music i London i 2016. I løbet af 2016-2018 har han medvirket i diverse musicals rundt omkring i udlandet. Johan er en engageret korleder, der kommer med nye ideer og fantastiske sang valg til vores kor.

Vi øver onsdage fra 17:30-19:00.

Hvis du vil høre mere om Musical Koret så kontakt kor koordinator Susanne Maltby Birch på susanne.maltby@gmail.com eller på Messenger.Du er også velkommen til at kontakte Johan Berg. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Vis mere ...

Info

Holdnummer: MU
Første møde: Ikke annonceret
Pris: Ikke oplyst

Mødegange

Underviser