Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Musicalkoret

Beskrivelse

Kan du bare ikke lade være med at synge med på “Seasons of Love” fra Rent?
Har du lyst til et hyggeligt fællesskab i et lille kor, der vægter koret og samhørighed som en høj prioritet… Så læs mere om Musicalkoret lige her!

Musicalkoret startede i august 2018, med baggrund i ensemble sange fra musicals.

Koret blev dannet på baggrund af flere amatørskuespiller savnede at synge musicals, når de ikke stod på scenen i sommer forestillingerne rundt omkring i området. Det er et lille kor med 14 medlemmer, som ønsker at vokse sig større til 21 kormedlemmer fordelt på kvinder og mænd i alle aldre. At kunne læse noder er ikke et must, men du skal elske at synge. Vi højner at man prioriterer koret som nr. 1, da vi er afhængige af hinandens stemmer.

Vi har et fast repertoire for hver sæson. Vi har også et ønske om at optræde med et par sange fra vores repertoire til 1748 juleafslutning samt sommerafslutning.

Musical Koret afholder to workshops i private hjem. En i foråret og en i efteråret. Begge workshops afsluttes med hygge.

Vi er et socialt kor, der mødes hver onsdag på 1748 og synger fra kl. 18.30 - 20.30 med en lille hygge-pause i midten.

Vores dygtige korleder Johan Berg er uddannet skuespiller og sanger fra Performing Arts School i Göteborg i 2015. Han tog derefter en Master i Musical Theatre Performance på The Royal Academy Of Music i London i 2016. I løbet af 2016-2018 har han medvirket i diverse musicals rundt omkring i udlandet. Johan er en engageret korleder, der kommer med nye ideer og fantastiske sang valg til vores kor.

Hvis du vil høre mere om Musicalkoret, så kontakt korkoordinator Malene Matzen på mail malenematzen@outlook.dk. Du er også velkommen til at kontakte Johan Berg.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vis mere ...

Info

Holdnummer: MU
Første møde: Ikke annonceret
Status: 50 ledige pladser
Pris:
Fuld pris 0,00 kr.

Mødegange

Underviser