Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Fionia

Beskrivelse

Fionia Folk Big Band er et orkester på ca. 25 medlemmer. Grundstenen i orkesteret er de samme som i 1991 da den blev oprettet af Carl Erik Lundgaard Jensen. 

Unge talenter og erfarne spillemænd i sammenspil Traditionel og nykomponeret folkemusik i udfordrende arrangementer Respekt og humor. 

FIONIA består primært af: 
Violiner, tværfløjter, klarinetter, saxofoner, harmonikaer, trommer, bas og el-guitar, men andre instrumenter kan også forekomme i orkestrets arrangementer. 
Et større udvalg af rytmeinstrumenter høres således ofte, og orkestrets medlemmer synger også gerne.

Repertoiret er en skønsom blanding af traditionelle spillemandsmelodier og nykomponeret folke­musik. Alle melodier er fyldigt arrangerede for orkestrets besætning, og FIONIA er således et af mange eksempler på, hvordan dansk folkemusik stadig udvikler sig og inspireres af tidens andre musikformer.

I FIONIA kan man høre middelalderens kædedanse, tospring og trespring i forrygende rock udgaver, 1700-tallets smukke pols- og engelskdanse samt spillemandens polka, vals og scottish tilsat en god dosis moderne rytmer og humor.

FIONIA er et koncertorkester som gennem årene har spillet på Skagen Festival, Odense Folk Festi­val, Vestjysk Visefestival i Tarm, Strib Vinterfestival, Højbystævnet på Fyn, Tanz & Musik Festi­val i Berlin, Uldum gademusik Festival, Odense Havnefestival og meget mere.

Vi bestræber os på at spille arrangementerne i de traditionelle danse tempi. Så det er muligt at danse til Fionias musik (Man kan faktisk ikke lade være ;-)).  

Vi øver hver anden tirsdag på 1748 i Odense fra kl 19:00-21:15. 

Hvis du vil være med i Fionia, eller er interesseret i at vide mere så kontakt Kjeld Dollerup på mail: kdollerup@mail.tele.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis mere ...

Info

Holdnummer: FI
Første møde: Ikke annonceret
Status: 4 ledige pladser
Pris:
Fuld pris 0,00 kr.

Mødegange

Underviser