1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, dans, bevægelse og billedkunst.
Mand med guitar

Complete Vocal Technique Masterclass i fortolkning og sangteknik

Beskrivelse

Complete Vocal Technique, verdens mest udbredte sangteknik, har nu fået sit eget studio i Odense og drives udelukkende af autoriserede CVT-lærere. I løbet af foråret 2017 vil vi tilbyde en række weekend-masterclasses for interesserede i alle niveauer og genrer. Det er en chance for at stifte bekendtskab med Cathrine Sadolins teknikker, eller til at få opdateret den viden man allerede har fra tidligere møder med Complete Vocal Technique.

Kurserne afholdes af studiets stifter - Michael Kristensen - som ud over at være autoriseret lærer inden for Sadolins teknikker også er uddannet musicalperformer og tidligere leder af Musical BaseCamp i Fredericia.

Overskriften på de masterclasses vi tilbyder er:

‘Sangteknik’ - her får kursisterne en komplet gennemgang af teknikkerne og der vil være mulighed for at komme på gulvet og arbejde med et konkret issue.

‘Fortolkning’ - her tager vi udgangspunkt i den amerikanske sanginstruktør, David Brunettis, teknikker til fortolkning af sange. De tager afsæt i den verdenskendte og velrenommerede Meissner-teknik. Alle kursister tager en sang med, som de gerne vil arbejde med, og så bruger vi sangene til at omsætte teori til handling.

Info

Holdnummer: 17ECVTMK8
Første møde: 7. oktober 2017
Status: 12 ledige pladser
Pris:
Almen kr. 200,00

Vigtig info om undervisning og tilmelding

Mødegange

Dato Start Slut Lektioner Lokation
07-10-2017 10:00 15:00 5,00 240 - 1748

Underviser